Napokon objavljeno posIjednje pr0r0čanstvo Baba Vange: Nakon što je izgovorila 0ve riječi, dogodilo se nešto nevjer0vatno (Video)
Breaking News

Napokon objavljeno posIjednje pr0r0čanstvo Baba Vange: Nakon što je izgovorila 0ve riječi, dogodilo se nešto nevjer0vatno (Video)

Nostradamus i Baba Vanga, poznati i kao Vangelia Pandeva, svjetski su poznati proroci koji su posjedovali sposobnost predviđanja brojnih budućih pojava. Vanga je tvrdila da je prvi put stekla ovu izvanrednu moć u dobi od 12 godina. Unatoč tome što je preminula prije više od dva desetljeća, navodno je nastavila davati predviđanja za značajne događaje tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Nedostatak pisane dokumentacije u vezi s njezinim vizijama ostavlja prostora za nesigurnost u vezi s tim poklapa li se znanje javnosti s onim što je doista predvidjela.

https://www.youtube.com/watch?v=WJwEBYUzxr4

Posljednje dvije godine svog postojanja boravila je u bugarskom selu Rupite, čvrsto vjerujući da ono posjeduje jedinstvenu energiju koja je pojačala njezine vizionarske sposobnosti.Ako su tvrdnje točne, navodno je dala izjavu o potencijalu znanosti za revolucionarna otkrića u nematerijalnom području, a nakon njezine smrti, svi satovi u njezinoj rezidenciji navodno su prestali funkcionirati, stvarajući jezivu atmosferu. Mišljenje ljudi o Baba Vangi kao i riječima koje je govorila je uveliko podijeljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *