"Toni nije imao ništa prije Dragane" Bomba u prvoj emisiji "STARS SPECIJAL": "Svi su mislili da je uspešan biznismen..."
Breaking News

“Toni nije imao ništa prije Dragane” Bomba u prvoj emisiji “STARS SPECIJAL”: “Svi su mislili da je uspešan biznismen…”

Tijekom uvodne epizode “ZVIJEZDE SPECIJAL” na Kurir televiziji, dinamična četvorka voditelja brzo je zaronila u mnoštvo nedavnih intriga unutar domaće estrade, ostavivši gledatelje očaranima.

S tjednim emitiranjem subotom u 16.10 sati, željno iščekivani zabavni program srušio je sve dosadašnje rekorde gledanosti. Vodeći se inteligentnim Goranom Jovanovićem i uz podršku Ivana Kleuta, Olivie Jontić i Milice Stanimirović, ova zadivljujuća emisija donosi zadivljujuće tračeve o slavnima i najnovije vijesti. Inauguralna epizoda zadubila se u četiri najpopularnije teme, dok su karizmatični voditelji pomno analizirali i istraživali svaku od njih.

U emisiji “Zvezda specijal” Milica Stanimirović zaronila je u profesionalne živote poznatih Srpkinja, otkrivajući njihove javne ličnosti i razotkrivajući njihovu autentičnost. Međutim, pravo otkriće tek je uslijedilo, i to nimalo eksplozivno.U razgovoru Milica Stanimirović istaknula je značaj različitih žena te otkrila kako Toni Bijelić nije imao nikakvih sredstava tijekom veze s Draganom Mirković.

Suprotno slici koju predstavlja, Tonij Bijelić, suprug Dragane Mirković, nije doista onaj za kojeg se izdaje. Pouzdani izvori u Beču raspravljaju o njihovom razvodu i podjeli imovine, ali nijedna od te imovine ne može se povezati s Tonijem. To vrijedi i za njihovo zajedničko vrijeme i za njihov brak. Zapravo, sva imovina pripada Draganu. Naša prijašnja percepcija Tonija kao bogatog poslovnog čovjeka koji sve kontrolira bila je potpuno netočna. Milica Opašnica ostala je šokirana ovim otkrićima, dok joj je Goran savjetovao da se drži izvornih izvora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *