Razvod ili novi početak? U dom Živojinovića stiže djevojčica: Aleksandra je oduvijek željela kćerku, samo je pitanje s kim
Breaking News

Razvod ili novi početak? U dom Živojinovića stiže djevojčica: Aleksandra je oduvijek željela kćerku, samo je pitanje s kim

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović gajili su želju za ćerkom. Njihova bračna sreća započela je 2018., a njihova se sreća umnožila u ožujku sljedeće godine dolaskom sina Aleksandra. Ipak, vrsna pjevačica nedavno je izrazila svoju težnju da ograniči njihovu obitelj na samo jedno dijete. Iako nije sigurna oko trenutka, željno iščekuje dan kada će njezin sin dobiti brata ili sestru.

Aleksandra je primijetila da Aki više voli brata nego sestru. Njihov pristup budućoj djeci ostat će nepromijenjen, dopuštajući da se to dogodi prirodno kada se vrijeme uskladi. Iako Aleksandra trenutno priželjkuje djevojku, također ne želi pretjerano odgađati taj proces. Prije nekoliko mjeseci izrazila je želju da ima minimalno dvoje djece.

Prognoza astrologinje Ružice Kralj, koju je ispričala u intervjuu za “Radio svetski”, govori da partnerstvo Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nije suđeno da opstane. Unatoč prividu besprijekorne veze, Kralj paru predviđa kratko razdoblje bračne sreće. Međutim, očekuje dolazak djevojčice u prvim mjesecima nadolazeće godine.

Na temelju moje analize, predviđam buduće razdvajanje Djevice i Lava u braku, budući da predviđam da će Filipa napustiti Aleksandra. Iako je njihova zajednica u početku bila temeljena na ljubavi, ja vidim da ta ljubav ima ograničen rok trajanja, a Aleksandra će na kraju potražiti utjehu u društvu drugog gospodina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *