Ne zna se ko je bio emotivniji, Miroslav ili Devin: Ilić upoznao vanbračnog sina, Mirjana opisala detalje susreta
Breaking News

Ne zna se ko je bio emotivniji, Miroslav ili Devin: Ilić upoznao vanbračnog sina, Mirjana opisala detalje susreta

Susret Miroslava i Devina izazvao je burne emocije. Zanosna pripovijest u kojoj su glavni protagonisti Miroslav Ilić i Mirjana Antonović dosegnula je vrhunac. Na vrhuncu ove zanosne priče, Mirjana je na svojoj Facebook stranici podijelila važno otkriće: sud je službeno priznao Miroslava Devinovim biološkim ocem. Ipak, postoji još izvanredniji aspekt ovog zapanjujućeg otkrića.

U intervjuu za medije Mirjana je otkrila da je Miroslav imao veliki interes za njegovog sina. Miroslavu i Devinu su se u mladim godinama ukrstili putevi, što je pjevačicu navelo da mu se pokloni.

Dok sam bio u Beogradu, često sam boravio u sestrinom stanu, a pridružio bi nam se i Miroslav. S Devinom bi se zabavljao i uživao u dragocjenim trenucima, kako nam je rekla Mirjana. Otkrila je da se posljednja komunikacija pjevačice s Devinom dogodila kada je dijete imalo samo 18 mjeseci.

Dolazak pojedinca u hotel “Intercontinental” ostao mi je urezan u sjećanje. Između njega i malog djeteta odvijala se divna razmjena, dok je djetetu darivao dragocjeni zlatni lančić. Ono što mi se učinilo intrigantnim bile su djetetove uporne suze kad god bi pokušalo otići, tjerajući ga da se uvijek iznova vraća po lanac. Bilo je gotovo kao da je dijete posjedovalo inherentno shvaćanje neizbježnog razdvajanja koje je pred njim, kako se kasnije prisjećala.

Na pitanje po čemu se sjeća oca, Devin je svojim odgovorom potkrijepio svoje tvrdnje. U dobi od samo 18 mjeseci otac mu je darovao zlatnu ogrlicu ukrašenu križem, vrijedan dodatak koji nosi i dan danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *