Gde su nestali Čolini milioni? Sada nema ni vile na Košutnjaku, ni para
Breaking News

Gde su nestali Čolini milioni? Sada nema ni vile na Košutnjaku, ni para

Značajna zarada Zdravka Čolića, stečena prodajom njegove kuće u Beogradu, izazvala je značajnu pozornost medija i javnosti diljem Balkana.

Pjevač je više od desetljeća boravio u luksuznoj vili uz suprugu Aleksandru i njihove dvije kćeri, Unu i Laru, stvarajući bezbroj dragih uspomena. Zaista je nevjerojatno da je donio odluku prepustiti ovu imovinu. Izvještaji hrvatskih medija pokazuju kako glazbenikov izbor nije bio impulzivan, već utemeljen na valjanom obrazloženju.

Navodno je Zdravko Čolić pozamašan novac dobiven od prodaje luksuzne vile u cijenjenom naselju Košutnjak u glavnom gradu Srbije navodno iskoristio za kupnju stana u Puli.

Kako prenosi Istarski.hr, poznata domaća zvijezda učinkovito je reklamirala luksuznu nekretninu smještenu u ekskluzivnom i raskošnom naselju u blizini marine, s prekrasnim pogledom na slikovitu pješčanu uvalu.

Navodno se priča da je glazbenik platio višu cijenu kvadrata, kao da je tražio stan u New Yorku, zbog opsežnih sigurnosnih mjera, poput videonadzora, označenog parkirnog mjesta, privatnog ulaza iz parkiralište, pristup teretani i sauni te razne pogodnosti koje imaju za cilj zadržati glazbenika i njegovu obitelj u njihovoj neposrednoj blizini.

Bez obzira na to, činjenica je da je Choli posjedovao potrebne resurse da nedvojbeno pruži podršku svojim nasljednicima. Beograd ima veliki značaj za Unu i Laru, jer su obje rođene i odrasle u njemu te stekle obrazovanje u gradu. Isto tako, njihova majka Aleksandra još od studentskih dana živi u glavnom gradu Srbije.

Postoji sumnja koja proizlazi iz ideje da je pjevač svoje značajno bogatstvo dodijelio investicijama u nekretnine u inozemstvu, što je vjerojatno potaknulo odluku o prodaji zapuštene i propadajuće vile u zamjenu za manju, lakše održavanu rezidenciju. Prave namjere iza prodaje i odredište Colinova golemog bogatstva s vremenom će se razotkriti.

Želio bih čuti vaše mišljenje i komentare o ovoj temi. Čini se da je opći konsenzus među većinom pojedinaca podijeljen, pa me zanima vaše stajalište o ovom pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *