Moje srce je ovdje: Duško Tošić najzad sve otkrio
Breaking News

Moje srce je ovdje: Duško Tošić najzad sve otkrio

Sve su tajne razotkrivene izlaskom publikacije Duška Tošića. Enigmatičnost Duška Tošića leži u njegovom namjernom izboru da svoj osobni život drži obavijenim velom tajne, što ga čini privlačnom figurom u očima javnosti. Čak i kada se pričalo o njegovom braku s Jelenom Karleušom, on je ostao dosljedan. No, nedavna objava Duška Tošiča sada je razotkrila sve detalje.

Česte selidbe nogometne zvijezde zbog karijere navele su ga da prizna kako je najveću sreću pronašao u Turskoj.Kao istaknuti sportaš, moja nepokolebljiva podrška i iskrena želja za trijumfom Partizana u europskim utakmicama svjedoči o značaju ovakvih natjecanja za naš narod. Međutim, moram priznati da ću ovaj put biti iza Bešiktaša. Unatoč tome što sam fizički udaljen u Kini, moje srce ostaje nepokolebljivo odano Istanbulu.

Duško je posebnom prilikom iskazao duboku privrženost dresu Bešiktaša, rekavši da je u njemu doživio najispunjenije godine života. Naglasio je kako je razina poštovanja, ljubavi i nepokolebljive podrške koju je dobio u Turskoj bez premca i ne može se naći nigdje drugdje. Duško se često vraća na mjesto koje drži njegovo srce, što je dokaz njegove trajne povezanosti.


Trenutno smješten u Istanbulu, nedavno je sa svijetom podijelio zadivljujuću fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *