Saša Popović je već 23 godine u svađi sa ovim pjevačem: “On je jedini sa estrade s kim ne pričam”
Breaking News

Saša Popović je već 23 godine u svađi sa ovim pjevačem: “On je jedini sa estrade s kim ne pričam”

U rasponu od četrdeset godina, Saša Popović, cijenjeni kreativni direktor “Granda”, imao je istaknutu ulogu u industriji. Tijekom svoje impresivne karijere dosljedno je veliki naglasak stavljao na njegovanje ravnopravnih veza sa svim značajnim pojedincima. Vrijedi spomenuti da je Saša Popović u razdoblju dužem od dvadeset godina odlučio ne ulaziti u razgovor s renomiranom pjevačicom.

Svaki pojedinac na kojeg naiđem, osim usamljenog pojedinca, je netko s kim se trudim razgovarati. Zaista je izvanredno razmišljati o stvarnosti da su prošle 23 godine od moje posljednje interakcije s Miroslavom Ilićem. Kroz ovo dugo razdoblje vladala je apsolutna nestašica bilo kakvog oblika komunikacije između nas dvoje. Važno je napomenuti da se nikad nismo imali prilike sresti licem u lice. Nepredviđenim spletom događaja naprasno je prekinuo sve veze sa mnom 2000. godine.

Njegov umjetnički doprinos, posebice njegove pjesme, nedvojbeno je hvale vrijedan, a ja gajim veliko divljenje prema radu koji je ostvario na području glazbe. Svaki put kada njegove melodije zaplove na talasima “Zvezda Granda”, naiđu na iskren prijem. Ipak, moje osobno stajalište o njemu znatno se razlikuje od tog osjećaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *