Evo koliko zapravo mjesečno zarađuje Dara Bubamara! Hvali se na sva usta luksuzom, a realnost je potpuno drugačija!
Breaking News

Evo koliko zapravo mjesečno zarađuje Dara Bubamara! Hvali se na sva usta luksuzom, a realnost je potpuno drugačija!

Dara je često spominjala da uz pjevačku karijeru posjeduje i bogatstvo, sugerirajući da bi se potencijalno mogla povući iz nastupa i uživati ​​u raskošnom životu. Vrijedi napomenuti da je ona vlasnica tvrtke Koksinel u Novom Sadu, što su mediji javno objavili 2023. godine. Ta je tvrtka ostvarila približno 73.800 eura prihoda, što je rezultiralo neto iznosom od oko 51.800 eura nakon poreza, plaća zaposlenika i ostali troškovi su podmireni.

Postavlja se pitanje autentičnosti njezinih tvrdnji o bogatstvu i rasipničkom načinu života, pogotovo ako se uzme u obzir da je u javnosti objavljena opsežna lista najbogatijih pjevačica u našoj zemlji, a njezina imena upadljivo nema. Postoji li oštra suprotnost između njezine javne osobe i njezinih stvarnih okolnosti? Javnost je sada zaokupljena mogućnošću da je ona možda orkestrirala ovu fasadu, s obzirom na nedavno otkrivanje određenih informacija.

Željeli bismo čuti vaše viđenje Darke kao osobe. Doživljavate li je u pozitivnom svjetlu ili se uz nju veže negativna konotacija? Molimo podijelite svoje mišljenje s nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *