Stranac i ozbiljan baja na svjetskom nivou: Otkriveno, Jelena Karleuša rodiće dijete ovom čovjeku
Breaking News

Stranac i ozbiljan baja na svjetskom nivou: Otkriveno, Jelena Karleuša rodiće dijete ovom čovjeku

Brak Jelene i Duška već godinama plijeni pažnju medija. Postao je istaknuti predmet rasprava i analiza. Jelena je izjavila da svatko ima pravo na svoje mišljenje i komentare o njihovoj vezi. No, ona također priznaje da percepcija ljudi o Dušku kao suprugu i ocu možda nije u skladu sa stvarnošću. Istina se može razlikovati od onoga što se uobičajeno percipira.


Jovana Jeremić, poznata po tome što svojim izjavama često plijeni medijsku pažnju, iznijela je svoje mišljenje o ovome, pa smo iz njezine izjave mogli razabrati kakav je stav.

Jovana je izrazila uvjerenje da Duško posjeduje osobine pravog džentlmena. Često ga susreće u otmjenim restoranima u pratnji njegovih ženskih pratilja, promatrajući njegovo mirno i pažljivo ponašanje. Nasuprot tome, Jovana Jelenu doživljava kao osobu koja je željna medijske pažnje. Duško vjeruje da će se Jelena kad-tad udati za uglednog pojedinca u svjetskim razmjerima, pa čak i s njim dobiti dijete. Ovo stajalište dijele neki pojedinci, dok se drugi s njim ne slažu. Jovana je naglasila da svatko ima pravo na svoj pogled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *