Rada bakšiš skuplja metlom i đubrovnikom, dok je Stoja uposlila svatove: Lovu trpali u najlon kesu - 0vo još nije viđeno
Breaking News

Rada bakšiš skuplja metlom i đubrovnikom, dok je Stoja uposlila svatove: Lovu trpali u najlon kesu – 0vo još nije viđeno

Stoja Novaković, poznata i kao Stoja, renomirana je pjevačica koja je imala nezaboravan nastup na jednom svadbenom slavlju. Očarala je publiku svojim očaravajućim nastupom, koji je kasnije podijeljen na raznim društvenim mrežama. Na viralnom videu se moglo vidjeti kako Stoja strastveno pjeva hit Sinana Sakića “Trezan”, dok su gosti radosno zasipali dvoranu novčanicama od 1.000 i 2.000 dinara.

Tijekom događaja promatrači su primijetili kako Stoja nosi torbu u kojoj je skupljala napojnice, što je izazvalo niz komentara o njezinim pjevačkim sposobnostima; jedni su tvrdili da često skuplja novac u torbu, dok su je drugi pohvalili zbog pametnih postupaka.

Osim toga, Rada Manojlović nije jedina koja je prihvatila nekonvencionalan način prikupljanja napojnica. Zabilježeno je da bi ona, zajedno s drugima, koristila metlu i lopaticu za smeće kako bi skupila novac s poda, što je doista jedinstven pristup stjecanju sredstava. Moramo da kažemo kako svi oni vole da dobiju bakšiš, to ukazuje u jednu ruku i na emociju koju imaju prilikom pjevanja i koju prenose publici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *