Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi - "u kontejneru se bolji komadi odjeće nađu.."
Breaking News

Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi – “u kontejneru se bolji komadi odjeće nađu..”

Opće je poznato da Ceca ima svoju vrlo popularnu emisiju, prikladno nazvanu “Ceca show”. Glavni joj je cilj, kako često ističe, razonoditi mase i podijeliti zabavne anegdote, nikad s namjerom da se ikome ruga. Nedavno je u svojoj emisiji imala zadovoljstvo ugostiti Barbaru Bobak i Editu Aradinović u kojoj je Barbara Bobak izvela imitaciju Dragane Mirković.

Poznato je da se Dragana uvijek hvalila kako ne nosi markiranu odjeću, tvrdeći da su svi njeni komadi kupljeni na raznim mjestima i “no name”. Nedavno je Ceca dala jedan misaoni komentar koji je izazvao pažnju medija. Napomenula je kako se pojedini artikli mogu naći u kontejneru, a opet biti lijepo prezentirani, istaknuvši kako cijena ne određuje kvalitetu odjeće. Ceca je razmišljala može li netko platiti skupo nešto što na kraju ispadne jeftino. Ostaje nejasna namjera Cecine izjave, da li je branila Draganu ili suptilno kritizirala njezin modni odabir. Ovo ce sigurno još dosta polemika za sobom da povuče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *