Tamara Vučić još jednom oduševila stajlingom: Ovakav sako do sada nismo videli
Breaking News

Tamara Vučić još jednom oduševila stajlingom: Ovakav sako do sada nismo videli

Tamara Vučić, supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, stekla je zasluženu reputaciju svojom strastvenom predanošću različitim društvenim ciljevima, posebice nepokolebljivom predanošću osnaživanju žena. Uvažena prva dama Srbije otvorila je danas konferenciju “Ljepota žene” i tom prilikom uputila snažne poruke prisutnim ženama.

Tamara Vučić istaknula je da svaka osoba preuzima vodeću ulogu u vlastitom postojanju, a upravo ta uloga daje nam našu istinsku ljepotu. Ključni aspekt je stalno imati na umu ovu istinu, bez obzira na prepreke na koje nailazimo ili postignuta postignuća. Tijekom svog govora, veliki je naglasak stavila na važnost toga da žene prihvate svoje jedinstvene snage i ovise o njima za svoj osobni razvoj.


Kao pojedinci, posjedujemo sposobnost započeti, poništiti i započeti iznova. Posjedujemo hrabrost da se podignemo, pokolebamo, zagrlimo i uskratimo ljubav. U nama ljepota rađa, rađa, ponovno rađa, podiže, njeguje, jača i potiče inspiraciju.

Svojom zadivljujućom privlačnošću, Tamara Vučić ne prestaje hipnotizirati promatrače kad god se pojavi u javnosti. Zračeći šarmom, gracioznošću i izrazitim osjećajem za stil, ona bez napora osvaja publiku. Ovom prigodom odlučila se za profinjeno nježno ružičasto odijelo koje je savršeno upotpunila odgovarajuća torba.

Središnja točka interesa nedvojbeno je bio rever, pomno izrađen s tri srca koja su se graciozno preklapala. Valja napomenuti da je svojim modnim odabirom u nekoliko navrata uporno uspijevala plijeniti i privlačiti poglede promatrača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *