Roditelji nisu došli, nije imala ni vjenčanicu, jadnije nije moglo: Pogledajte u čemu se Dragana Mirković prije 24 godine udala - sad se sve otkrilo
Breaking News

Roditelji nisu došli, nije imala ni vjenčanicu, jadnije nije moglo: Pogledajte u čemu se Dragana Mirković prije 24 godine udala – sad se sve otkrilo

Godine 2000. u Beču je održano diskretno vjenčanje Dragane i Tonija. Unatoč rastućoj popularnosti u to vrijeme, Dragana je radije izbjegavala svjetla reflektora i svoju ceremoniju držala u tajnosti. U namjeri da izmaknu medijskoj pažnji, zavjete su izmijenili u krugu najbližih prijatelja. Sada, nakon 24 godine, fotografije s njihovog veselog slavlja konačno su objavljene.

Bez obzira na izostanak raskošne vjenčanice i postojeće mladoženjino bogatstvo, Dragana se prisjeća svog skromnog vjenčanja i dočeka. Ona naglašava da je značaj samog braka vredniji od bilo kakvog raskošnog ukrašavanja ili složenih ceremonija. Sjećanje na taj dan ostalo joj je urezano u sjećanju, a njihov je brak godinama cvjetao.

Nedavna objava kraja njihove veze iznenadila je sve jer se doznalo da nisu bili u bračnoj vezi tri godine te da su se zapravo davno rastali. Iako su u braku proveli 24 godine, razvod su finalizirali tek sada. neke stvari kako svi znamo su gotove puno prije kraja, ali nju su kako kaže roditelji odgojili da ne odustaje odmah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *