Atina i Nika neće živjeti sa Karleušom! Iznenađujuća odluka je donijeta i konačna je (Foto)
Breaking News

Atina i Nika neće živjeti sa Karleušom! Iznenađujuća odluka je donijeta i konačna je (Foto)

Od trenutka kada su došle na ovaj svijet, kćerke Jelene Karleuše plijenile su poglede medija.  S pojavom platformi društvenih mreža porastao je interes za ljubavne partnerice Duška Tošića. Tisak pomno prati svaki njihov korak, posvećujući značajan dio izvještavanja njihovim pothvatima, modnim odabirima i zadivljujućim snimkama s putovanja.

Glavni cilj je ponuditi uvid u Karleušinu svakodnevicu, obuhvaćajući njezine različite uloge supružnika, roditelja i domaćice, kako bi se istinski dočarala njezina stvarnost. Za razliku od svoje mlađe sestre Nike, koja svim srcem prihvaća TikTok i održava visoku razinu angažmana na platformi, čini se da je Atina, starija sestra, postala umorna od nedavne medijske pozornosti usmjerene prema njoj i njezinoj obitelji.

Osim kratkotrajnog odlaska u svijet manekenstva, gdje su Duška i Jelena naišle na sve pohvale, ona je bila iznimno oprezna u svojim izjavama i još uvijek nije javno izrazila interes za drugačije karijere.

U razgovoru s roditeljima postaje jasno da su oni već iznijeli konkretne želje, koje bi se mogle pokazati tek kada dođe vrijeme za upis u obrazovne programe. Nakon razmišljanja, Jelena je otkrila jedinstveni aspekt svog osobnog života, istaknuvši namjeru da svojoj dragoj djeci omogući školovanje u inozemstvu.

Zbog svoje posvećenosti dobrobiti djece odugovlačila je s finalizacijom razvoda od Duška Tošića, jer tvrdi da je njihova komunikacija ograničena na odvjetnika, dadilju i samu djecu.

U zoru, točno u sedam i trideset, ustajem iz sna i počinjem s pripremanjem hranjivog doručka za moju voljenu djecu. Nakon toga ih pratim u školu. Po našem povratku kući, okupljamo se oko stola kako bismo sudjelovali u zajedničkom podnevnom obroku.  Kada imamo slobodnog vremena, naša porodica uživa u gledanju filmova i istraživanju prekrasnih lokacija.  – rekla je sama pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *