Trese se Srbija - raskinuli Ceca i Bogdan, odmah je podijelio ovu sliku, pronašao je utjehu: Ovako liječi probleme, sve objavljeno (foto)
Breaking News

Trese se Srbija – raskinuli Ceca i Bogdan, odmah je podijelio ovu sliku, pronašao je utjehu: Ovako liječi probleme, sve objavljeno (foto)

Kako je započela nova 2021. godina, glavna vijest u svijetu zabavne glazbe nova je ljubav Cece Ražnatović, koja je u emotivnoj vezi s devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Čovjek koji nije u svijetu estrade, a koji je privatna osoba, to je ugostitelj i koji ima restoran u centru Beograda. Svi su mediji brujali o njezinoj vezi, a sada cijela pompa polako popušta.

Paparazzi su ih neprestano lovili, a koliko je sve išlo ozbiljno govori činjenica da je Ceca Bogdana upoznala i svoju djecu, a sada ju je upoznao i s ocem, pa su zajedno bili na obiteljskoj proslavi s njim u Kragujevcu. Otac je prepun dojmova, a ona još nije osobno upoznala njegovu majku koja je zbog poslovnih obaveza u Londonu. Jednom su se upoznali u restoranu, ali samo putem video poziva.

Bogdan Srejović odjednom je na Instagramu dobio vrlo mali broj pratitelja, a sada je sve iznenadio novom objavom koju je objavio rano jutros. “Nebeska litanija” pjesma je koju izvodi mlada pjevačica Jovana Ščekić. Inače, tekst i aranžman za ovu pjesmu, koja je izvedena u čast pokojnom poglavaru srpske crkve, napravio je vrlo dobar prijatelj Bogdana Srejovića. Malo je poznato da je Bogdan vrlo velik vjernik i da izuzetno poštuje srpsku crkvu.

Uz ovo, objavio je i jedan post za koji su odmah pomislili da su problemi u emocionalnom odnosu s Cecom, ali zapravo je to bila njegova posvećenost samom Bogu. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *