Dačićeva sestra je čudo prirode: Trudna žena, a može baba da bude, tek da vidite kako izgleda, auu
Breaking News

Dačićeva sestra je čudo prirode: Trudna žena, a može baba da bude, tek da vidite kako izgleda, auu

I danas se malo družimo uz političare koje naam dolaze iz regije, a vjerujemo da su vama naajzanimljiviji oni koji dolaze iz Srbije. Vjerujemo da je Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, poprilično najzastupljenije u medijimaa, a čovjek koji radi iz sjene a koji je također moćan u svome poslu, jeste Ivica Dačić.

Nekadašnji Ministar policije je jako dobro odrađivao svoj posao, taako da je u roku od 10 godina lagano skočio na poziciju predsjednika Skupštine, te je postao faktički desna ruka predsjednika države, Aleksandra Vučića. Ljudi jako malo znaju o njegovom privatnom životu, osim toga da je sretno oženjen i da ima dvoje prekrasne djece, a tek je prije nekih 10 ak dana, javnost u Srbiji saznala da ima i sestru, te maajku kojaa je još uvijek živa.

Njih dvije su došle u medije širom Balkana kada je početkom mjeseca buknuo veliki požar u centru grada, aa tom prilikom se saznalo da u istoj zgradi žive i njegova majka i trudna sestra. Emica Dačić je ime njegove sestre, koja se apsolutno nikaako ne pojavljuje u javnosti, aa završila je Pedagoški fakultet u Beogradu kao i glumu. Pojavila se u seriji “Porodično blago”, i to je faktički njena posljednja uloga koju je odigrala 2011 godine.

Tada se povukla iz svijeta filma, i zato je nije poznata široj javnosti, i rijetko je ko uopšte može povezati sa Ivicom Dačićem. Iako danas imaa 48 godina, onaa je 6 mjesec trudnoće, a i sam Ivica Dačić je nedavno objavio tu vijest, gostujući u jutarnjem programu na RTS-u. Liče li njih dvoje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *