Ništa nije zaradila – nakon Dalinog otkaza, Anđela iznijela š0k tvrdnje: “Sve je snimljeno, možete da vidite”
Breaking News

Ništa nije zaradila – nakon Dalinog otkaza, Anđela iznijela š0k tvrdnje: “Sve je snimljeno, možete da vidite”

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype TV-a, zabranio je svojim voditeljima sudjelovanje u takozvanom live prijenosu putem Tiktoka. Podsjetimo, neki bivši članovi zadruge koji su domaćini mreže čuli su za priljev sudionika reality showa na ovoj društvenonoj platformi posljednjih mjeseci, s pomiješanim odgovorima bivših članova zadruge i sadašnjih voditelja.

Dalila Dragojević odlučila se povući, dok je Anđela Đuričić odlučila nastaviti show. – Neću ga ugasiti. Ostat ću na Tiktoku i imat ću svoj vlastiti Tiktok. Iskoristit ću to da objavim neke klipove, možda napravim ovakav stream da popričamo sa vama, ali neću se natjecati”, rekla je bivša zadrugarka u svom obraćanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Anđela je dalje istaknula kako se nikada nije bavila ovakvom zaradom na Tiktoku, a u životu je sudjelovala na svega nekoliko natjecanja. – Nisam igrala, osim jedan protiv Šarmen i jedan protiv Caleta i to je to. Ovo je sprdnja. Bez zarade, apsolutno ništa. Nastavit ću snimati uživo pa možete vidjeti što ima novo u mom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *