Kćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić otkrila porodičnu boI: Evo kako moj otac razlikuje djecu iz prvog i drugog braka - pretužno..
Breaking News

Kćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić otkrila porodičnu boI: Evo kako moj otac razlikuje djecu iz prvog i drugog braka – pretužno..

Moramo da kažemo kako on ima dvije kćerke sa Slađom. Oni su imali dobar brak, jako dobru muzičku grupu ali kada je Vesna umiješala svoje prste u tom ,došlo je do raspada. Svi su pričali kako je divan i posvećen otac, kako jednako brine o svoj djeci, a sada se jedna od kćerki koja se godinama pokušava baviti glumom oglasila i rekla boInu istinu o toj porodici, ništa nije zapravo onako kako se nama sa strane čini.

Ona je glumila u nekoliko fimova i serija, odmah kako sama kaže po odlasku na audiciju uvijek dobije glavnu ulogu, talentovana je, ali kako to ide, nema veze. Nju mama podržava jako joj puno pomaže, a otac, kako kaže radije pije kafu sa Vesnom, nikada nije iskoristio svoje poznanike da je malo pogura, kao što obično rade. On nikada ne pomaže, jako se rijeko viđaju i dosta je da se o tome ne priča, rekla je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *