Evo kako su pjevačice izgledale kad su se udavale: 0vo je KarIeuša, ali čekajte da vidite vjenčanicu Dragane Mirković (Foto)
Breaking News

Evo kako su pjevačice izgledale kad su se udavale: 0vo je KarIeuša, ali čekajte da vidite vjenčanicu Dragane Mirković (Foto)

Svima je jasno da je svadba ili dan vjenčanja kako to ko zeli reci najbitnija u zivotima svakog normalnog čovjeka. Nije bitno da li je neki brak opstao ili je propao, tačnije ili je došlo do razvoda, bitnije je kako vi vidite taj dan. Svako bi trebao sa svojim emotivnim partnerom kojeg je sam odabrao da se pred oltarom vidi za cijeli zivot, a šta nam sutra nosi ,to niko od nas ne moze da zna i  to je sasvim normalno.

Kao što vidit eu naslovu danas ćete imati prilike da vidite kako su to neke našđe javne ličnosti izgledale kada su se duavale, one koje su privukle zasigurno najviše paznje. Jedno od najvećih slavlja je bilo ono kod Cece i njenog supruga Ar’kana, o tome su svi pisal i ito vjenčanje se prenosilo tada uzivo na Pink televiziji, bili su u centru interesovanja o čemu se i danas dan piše. Moramo da kazemo kako je jelena Karleuša bila trudna na dan svoje svadbe, a i tada je u usporedbi sa ostalim imala poseban stil oblačenja, pogledajte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *