Islam ili Pravoslavlje? Koje vjere je bio Džej? Ove detalje o pjevaču niko nije znao
Breaking News

Islam ili Pravoslavlje? Koje vjere je bio Džej? Ove detalje o pjevaču niko nije znao

U nedjelju šestog decembra je umro Džej Ramadanovski od prirodne smrti, a život je nekada zaista ironičan jer je on umro na dan po pjesmi koja je njegov život očitavala kao i njegovu karijeru, a riječ je o pjesmi NEDELJA.

On je umro od srčanih problema, govorio je da bi uvijek volio umrijeti prirodnim putem, a na kraju mu se hajmo reći i ostvarila ta želja.

Ono o čemu ljudi diskutuju u posljednja 24 sata je i ta koje je vjere bio Džej, raširila se priča po društvenim mrežama, a on je isticao da je ISLAM naslijedio od oca koji je bio musliman, a majka mu je hrišćanka, u tome ništa nenormalno nije vidio.

U domu je odrastao, a prvih devet godina ga nije zanimala vjera, znao je samo da se zove DŽEJ i tako su ga poznavali svi, a kako su godine prolazile, on je razmišljao da promijeni vjeru.

Rekao je da je u džamiji bio svega tri puta u životu, dok je u crvku svete Petke uvijek išao gdje je palio svijeće. Žena mu je hrišćanka a svoju djecu nikad nije opterećivao time kako se zove, nego da je bitan kakav si čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *