Suočena sa najvećom tugom teško dočekuje 0ve dane, njen najveći strah se ostvario: Jelena Karleuša sIomljena od boIa - nad njenom sudbinom i najjači pIaču
Breaking News

Suočena sa najvećom tugom teško dočekuje 0ve dane, njen najveći strah se ostvario: Jelena Karleuša sIomljena od boIa – nad njenom sudbinom i najjači pIaču

Svi znamo da se Jelena u toku svoje karijere srela i nosila sa jako puno teških situacija a najteža joj je zasigurno bila kad aje ostala bez Divne, svoje majke, svog oslonca i kako kaže najveće ljubavi. Ona je imala samo majku, kćerka jedinica i one su bile jako vezane.

Kada su joj stvarei poslovno ali i privatno bile jako l0še kako je napisala kad aje tonila, ostvario joj se najveći strah, Divna je otišla. Ona kaže da je tada bilo ili ,ili, niko nije bio svijestan njenih misli i sretna je što je sada živa i što je sa svojom djecom, jer se svašta moglo desiti.

Naime, svaka godišnjica od smr’ti njene mame je jako pogodi, ona je opet suočena sa najvećom boIi koja joj se mogla dogoditi, ona ove dane uvijek dočekuje teško. Njeni fanovi su pisali kako se uvijek raspIaču kad čitaju njene postove posvećene Divni i kako im suze teško zadržati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *