Draško Stanivuković nakon pobjede na izborima uputio poruku Srbiji: Evo šta je poručio svim građanima Srbije, ''Žao mi je što niko nije čestitao iz Beograda''
Breaking News

Draško Stanivuković nakon pobjede na izborima uputio poruku Srbiji: Evo šta je poručio svim građanima Srbije, ”Žao mi je što niko nije čestitao iz Beograda”

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, izjavio je kako će nastaviti bratske saradnje sa Beogradom i Srbijom. Ističe kako su oni jedan narod koji živi u različitim zemljama i vode različite institucije. Tu saradnja uvijek mora da postoji, te je pozvao gradonačelnika Beograda i obećao još bolji doček nego do sada.

Stanivuković navodi, kako je zagovarao koncept ekpertske gradske uprave, i želi da napravi totalni preokret za šta su ljudi zapravo i glasali, te ističe kako eli da pobjeđuje struka. Kada je upitan za predsjdnika SNSD-a Milorada Dodika, on ističe kako je očekivao poteškoće ali već ima u planu kako da se izbori s tim.

Ukoliko neko bude išao na štetu Banja Luke, dobit će adekvatan politički odgovor, dodao je Stanivuković te se nadovezuje da ima ovlašćenja za svoj kabinet, i ukoliko načelnici koje bira ne budu mogli proći na to mjesto, može staviti povjerenike(savjetnike) kako bi grad funkcionisao bez ikakvih smetnji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *