Produkcija unijela Dejanovu poruku za Aleks: Nakon poljupca sa Carem, njegove riječi puštene uživo - “Neka budu go*na kao što su u životu..”
Breaking News

Produkcija unijela Dejanovu poruku za Aleks: Nakon poljupca sa Carem, njegove riječi puštene uživo – “Neka budu go*na kao što su u životu..”

Aleks je sada sigurno jedna od 0mraženijih osoba, kako je mogla to da uradi Dejanu pitaju se brojne široke narodne mase, žele joj dugo učešće kako bi patiIa što više unutra, pIakala i moIila. Dejan to nije zaslužio bio je i bolji nego što treba prema njoj, kažu ljudi.

Ona se poljubila sa Carem, mogla je da nađe nekog drugog, ali Car? Dejan to vidi na drugačiji način kaže da mu je Car po drugi put otvorio oči, ali jasno je da mu je teško. Sada svi pišu kako produkcija p0nižava na neki način Dejana jer prije par dana je bio jedan rođendan i dok se Aleksandra veselila, oni su uživo pustili neke poruke koje je njoj Dejan slao u zadruzi, neke eotivne i jako lijepe poruke, pogledajte video snimak koji dijele svi njegovi fanovi i pišu kako je ona zapravo Ijudski 0dron:

Koje je vaše mišljenje povodom ove teme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *