"Sestra me p0kvareno prevarila i p0vrijediIa, bila je sa mojim suprugom: Međutim sIomiIo me kada sam saznala da je naša kćerka (6).."
Breaking News

“Sestra me p0kvareno prevarila i p0vrijediIa, bila je sa mojim suprugom: Međutim sIomiIo me kada sam saznala da je naša kćerka (6)..”

Svi imamo prilike da čujemo kako se širom svijeta dešavaju razne stvari, ali ispovijest ove žene je privukla veliku pažnju, a kako i ne bi u samom naslovu vidite da je izdaIa na najg0ri mogući način njena vlastita sestra, tačnije polu sestra ali su rasle zajedno i bile kao jedno biće.

Ona je bila u braku dugo imala je dijete sa tim čovjekom, a onda je jednog dana trebalo čuvati dijete, pozvala je svoju sestru a njen suprug se ranije vratio s posla, oni su imali nešto a sve to je gledala njihova kćerka koja ima 6 godina.

Onda je rekla mami kako su tetka i tata nešto radili a majka je odlučila da se razvede od tog čovjeka i prekine kontakt sa sestrom. Istakla je da joj je najgore što je on sada ucjenjuje kako je sebina i misli na sebe kako joj nije stalo do dijeta ni najmanje. KOje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *