Ima samo 2 godine, a majka je oblači u brendiranu odjeću od preko 30.000 dolara: Možete li pretpostaviti čija je kćerka?
Breaking News

Ima samo 2 godine, a majka je oblači u brendiranu odjeću od preko 30.000 dolara: Možete li pretpostaviti čija je kćerka?

Kao što vidimo sada svi ljudi u 21 vijeku žive za društvene mreže. Njima je bitnije da neko drugi vidi šta oni rade, nego da u tom trenu uživaju u toj radnji. Kada su djeca u pitanju, jednako je sve, posmatraju se kao lutke ,koje oblače kako oni žele, da ne kažemo da na taj način pate djecu, ali sve za fotografiju i instagram. Ovdje pričamo o djeovjčici koja ima dvije godine Aniti Feliks koja dolazi iz KaIifornije ,a ona je zahvaljujući svojoj majci koja je oblači u skupocijene stvari koje koštaju i do 30.000 dolara postala mega popularna na svim društvenim mrežama, ponajviše na instagramu.

Versaće, guči, Armani imaju modele i za malu djecu koji koštaju pravo bogatstvo, ne moramo o tome pričati. pogledajte kako izgleda mala djevojcica koja napominjemo ima samo 2 godine:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KeepingupwithAnita (@stela_felix06)

Njena majka je Stela, a kako vidimo na društvenim mrežama, napisala je da sama nosi orginal i da za svoju kćerku želi samo najbolje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *