Tuka0 je pred kamerama, sad će je razvIačit kao jufku - Dejan brutaIno o Dalili i Caru: Njegovu sliku ću držati na zidu svoje sobe
Breaking News

Tuka0 je pred kamerama, sad će je razvIačit kao jufku – Dejan brutaIno o Dalili i Caru: Njegovu sliku ću držati na zidu svoje sobe

Dejan je progovorio sada prvi put po svom izlasku o Dalili i Caru. On kaže da ne želi pominjati njeno ime, ona je bila i prošla, a kako je rekao ,odlučio je da izradi jednu veliku sliku Filipa Cara koju će kako ističe staviti u svoju sobu.

On želi svako jutro da se zahvali tim čovjeku što mu je uradio sve to što je uradio, mislio je da se dešavaju l0še stvari, ali sada vidi da mu se u životu ništa ljepše i bolje nije moglo desiti. Pitali su ga mediji, da li misli da će ona i Car imati turbuIentan odnos.

On kaže da je on nju tuka0 pred kamerama, dobila je džoger i domestos na glavu, zamislite šta će biti vani? Rekao je da mu nije žao, jer ona je njemu rekla da treba muškarčinu, dobila je muškarčinu, to je lično njen izbor bio i sada neka se nosi s tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *