Tomović oči u oči sa Mitrovićem na ročištu, iznio kIjučni dokaz, auu: “Produkcija je prekršila ugovor, sto posto sam nevin”
Breaking News

Tomović oči u oči sa Mitrovićem na ročištu, iznio kIjučni dokaz, auu: “Produkcija je prekršila ugovor, sto posto sam nevin”

Svi mi znamo da je Tomović diksvalifikovan iz zadruge i samim tim oni potražuju od njega 50.000 eura. Zašto? Kako se sada on oglasio, jako je zadovoljna, povukao se iz rijaliti svijeta i posvetio kući i ostalim stvarima koje mu donose novac sto posto. Digli su još jedan sprat, dodali još dva bazena. Kako kaže bazeni koje su imali rade jako bdoro ,donijeli su im dosta novca, a kako kaže, tek će da gradi zgrade kada mu Pink isplati kaznu koju mu duguje.

Naime, on kaže da ima spor sada sa Zeljko, istakao je da u ugovoru stoji da mu se na nivou dvije sedmice isplaćuje honorar, svake dvije sedmice ono što je zaradio, što oni nisu uradili, a on kada je to saznao krenuo je da štrajka gIađu što je legitimno u ovoj zemlji, međutim, oni su ga onda izbacili što nije razlog niti to piše gdje u ugovoru da se smije. On kaže da mu je advokat jako dobar i dobro plaćen i da je rekao da nema sanse da izgube ovaj spor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *