Opasna crnka, pogledom ruši sve: Kćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, 0vo je Manuela - ima obIine kakve smo samo mogli sanjati, auu
Breaking News

Opasna crnka, pogledom ruši sve: Kćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, 0vo je Manuela – ima obIine kakve smo samo mogli sanjati, auu

Dragana i Toni imaju sina i kćerku ,Marka i Manuelu. Ona je mnogo puta pričala o svojoj djeci, oni nikako ne vole medijsku pažnju, ali izgleda kako godine prolaze i kako postaju stariji, ipak malo vole da se medijski istaknu. Manuela je do sada svoje društvene mreže držala privatno i niko nije mogao da vidi slike koje tamo objavljuje, nije prihvatala nikoga koga ne zna u svoje prijatelje, pa je do fotografija bilo nemoguće doći.

Ona ima sada 20 godina i nedavno je otvorila svoj profil, svi mogu da vide kako ona izgleda, a kada vidite ostat ćete zaprepašteni. Malo ko je nju zamišljao ovakvom, ali da je zgodna i prelijepa, niko ne može da porekne. Ona je neko ko ne liči za sada na majku, kako je prije ličila:

Dragana se još nije oglasila povodom brojnih mediskih natpisa o slikama njene kćerke, ali vjerujemo da će se oglasiti u skorije vrijeme neko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *