Supruga poznatog srpskog glumca sve oduvala - kakve starlete, ne vjeruje niko da mu je ovo žena (foto)
Breaking News

Supruga poznatog srpskog glumca sve oduvala – kakve starlete, ne vjeruje niko da mu je ovo žena (foto)

Danas govorimo o domaćoj kinematografiji i glumcima koji su obilježili proteklih 30 godina u Srbiji. Rijetki su glumci koji su tu ulogu uspjeli opravdati svojom kvalitetom. Jedan od njih je sigurno Dragan Bjelogrlić, koji se na scenu pojavio sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća. Bolji život je serija koja ga je definitivno gurnula do zvijezda, a Lijepa sela lijepo je gore, film je koji je prvi režirao i koji je bio pun pogodak.

Kasnije su “Rane”, “Vratiće se rode” i brojni drugi dobri filmovi i TV serije koji su i dalje vrlo dobro gledani, svugdje su jako dobro prihvaćeni, a u dosadašnjoj karijeri dobio je velik broj domaćih i međunarodnih nagrada. Međutim, imao je pravu slavu i veliki hit s hit serijom “Monte video, bog te vidio”. Serija o Svjetskom kupu u Urugvaju, gdje je nastupala i Jugoslavija.

Svi znaju sve o njegovim poslovnim uspjesima, ali što je s njegovim privatnim životom, o kojem se vrlo malo piše. Naime, Dragan Bjelogrlić u braku je s Majom Bjelogrlić od 1996. godine. Oženjeni su i imaju kćer Miju i sina Alekseja, ali o privatnim stvarima teško razgovaraju u javnosti.

Maja Bjelogrlić također je bila glumica na početku njihove veze, no kad se udala i dobila djecu, počela je raditi u drugoj profesiji, prvo je bila fotomodel, a kasnije se zaljubila u novinarstvo. Danas je prevoditelj, a kako i sam Dragan Bjelogrlić kaže, zaljubio se jer je jednostavna i tradicionalna osoba. Što mislite o supruzi Dragana Bjelogrlića? Napišite nam u komentarima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *