"Imam sina od 4 godine, sad živi sa tatom.." Aleks priznaIa Dejanu svoju veIiku tajno, nije znala da kamera snima: On u š0ku krenuo s pitanjima - isplivao snimak (Video)
Breaking News

“Imam sina od 4 godine, sad živi sa tatom..” Aleks priznaIa Dejanu svoju veIiku tajno, nije znala da kamera snima: On u š0ku krenuo s pitanjima – isplivao snimak (Video)

Kako vidimo stvari između Aleksandre i Dejana su iz dana u dan izgleda sve napetije i sve ozbiljnije. Moramo da kažemo da su dobili već veliku podršku ljudi koji svakodnevno prave za njih profile podrške po društvenim mrežama.

Sada je jedan profil objavio video snimak koji je prošao prvobitno neprimjećeno, a sudeći po komentarima, svjetlo je ugašeno i oni su u iz0laciji, nisu ni slutili da se sve ovo snima. Alex je priznala Dejanu da ima sina od 4 godine koji je sada kod tate u in0stranstvu.

Onda je on počeo da se šali na tu temu i rekao kako imate prilike da čujete da i on ima kćerku, ali se situacija odvijala drugačije nego je on očekivao. Ona je rekla da se ne šali i da svi znaju to, pa je dodala da sutra može pitati Đedovića ili Karića:

Poslije je naravno na samom kraju rekla da se šali, ali crv sumnje ostao. Da li se šalila? Pitaju se široke narodne mase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *