MiIi stigao u Zvezde Granda prvi put nakon 0peracije: Evo kako izgleda, iznenadit ćete se - nema više onog osmijeha na Iicu, potpuno sIomIjen (Foto)
Breaking News

MiIi stigao u Zvezde Granda prvi put nakon 0peracije: Evo kako izgleda, iznenadit ćete se – nema više onog osmijeha na Iicu, potpuno sIomIjen (Foto)

Aleksandar Milić svima poznat po nadimku Mili se ponovo kako vidite po samom naslovu pridružio svojoj dragoj i jako dobro uigranoj ekipi koja je tu za mlade talentovane osobe, a naravno radi se o ekipi Zvezda Granda.

Svi znamo da je on bio u Istambulu u trenutku kada je doživio jako velike boIove u predjelu stomaka, a kada je posjetio kliniku rekli su mu da mora na hitnu operaciju, što je i uradio. On se oglasio na društvenim mrežama, napisao je kako se dobro osjeća tada, ali da mu je velika sreća što se našao u pravom trenu na pravom mjestu:

Iznad teksta možete da vidite kak on izgleda sada nakon operacije, nije vidljiva neka veća promijena, jedino što su njegovi dugogodišnji fanovi primjetili i u više navrata u komentaru istakli da nije sretan, da mu lice nije nasmijano onako kako je ranije bilo. Moramo priznati da dijelimo mišljenje s njima, a koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *