Pitala bih Husa kako bi mu bilo da se njegova snajka kreči i ima odnose sa Ijubavnikom pred miIionima: Biljana po prvi put javno opIeIa po Mujićima - "vaše razmišljanje je boIeština.."
Breaking News

Pitala bih Husa kako bi mu bilo da se njegova snajka kreči i ima odnose sa Ijubavnikom pred miIionima: Biljana po prvi put javno opIeIa po Mujićima – “vaše razmišljanje je boIeština..”

Biljana se nije oglašavala do skoro, ali nakon svih skandaIa koje je Dalila prirpedila njenoj porodici preko Dejana, odlučila je da progovori o svemu i d akaže šta leži na jednom srcu majke koja gleda kako joj se dijete raspada u rijaliti programu.

Ona je rekla da ne može vjerovati kakvo zIo mora biti Dalila, da ona Dejanu koji se vratio sav u ra’nama pita ko je bio s njim napolju i ko mu je uzeo stvari od kr’vi, da li to normalna osoba može uraditi? Onda je rekla kako mora da se obrati Husi, ocu od Dalile, željela je samo da ga jedno pita, da li bi on podržavao svoju snajku da je Dalila, a da mu je Dejan sin, snajku koja se kreči pred miIionima, koja je imala 0dnose sa drugim pred mužem?

Ona ne može da vjeruje koliko daleko idu Emina i Huso, Dalilini otac i majka, koji kažu da se djeca trebaju pomiriti i da se djeca vole. Ona se pita ko normalan tu vidi ljubav?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *