Kćerka Harisa Džinovića poziraIa u d0njem vešu: G0re društvene mreže od vreIog prizora - pognute glave se oglasio i Haris
Breaking News

Kćerka Harisa Džinovića poziraIa u d0njem vešu: G0re društvene mreže od vreIog prizora – pognute glave se oglasio i Haris

Đina Džinović je svima poznata kćerka od Harisa Džinovića, a sada nakon toliko godina on je naišao na razne negativne komentare i to ne zbog svog rada i svoje karijere, nego zbog kćerke koja je previše opuštena i otvorena na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da društvene mreže gore a da vjerujemo Haris od sramote ne zna šta da kaže, međutim, širokim narodnim masama nije jasno, kako on i njegova supruga kao javne ličnosti nisu poduzeli ništa da smire kćerku nakon prvih nekoliko ispada na društvenim mrežama. Oni imaju i sina koji nije prisutan u javnosti i kojem se to ne dopada.

Kako bi stao na kraj svim natpisima i svim provokacijama oglasio se i Haris, rekao je da njegova kćrka ima dovoljno godina da radi ono što voli i što joj ide od ruke i da mu ne pada na pamet da joj stane na put i da joj se miješa u bilo šta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *