Car skočio na Dalilu kao u stara dobra vremena: Filip ne odustaje od bivše Ijubavnice, a onda im je uletio bijesan Dejan
Breaking News

Car skočio na Dalilu kao u stara dobra vremena: Filip ne odustaje od bivše Ijubavnice, a onda im je uletio bijesan Dejan

Moramo da kažemo kako su svi primjetili ponovno varnice između Dalile i Cara koliko god oni pokušavali da ih sakriju. Dalila je svijesna svega što joj je Car urdio i trudi se da a odgurne od sebe, ali ponekad mije da se smije toliko na njegove šale, da svi vide u njoj smao zaljubljenu ženu.

Sada je došlo do jedne situacije u izoaciji, kada je Car došao doDaile i skočio na nju, grlio je, mogi kažu d aje tada popio, ali to nije opravdanje. Oa ga je odmah gurnua od sebe rekla da je pusti na miru, sve ovo je imao prilike da čuje Miki u sjednoj prostoriji. Car je govorio Dalili tada da je neće pustiti i da oa njega obožava a ona se smijala.

Nakon toga se povio Dejan, atekao ih je kako leže u svojim krevetima, jer su se tada već st’rasti bile smirile, bio je jako ljut jer Dalile toliko dugo nema u bijeloj kući i rekao joj je da se pojavi češće tamo da ne dolazi on po nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *