Jelena kipi od bijesa, poIudila zbog Novaka: Odlučila da javno progovori o svim njegovim aferama koje se šire - svi u š0ku
Breaking News

Jelena kipi od bijesa, poIudila zbog Novaka: Odlučila da javno progovori o svim njegovim aferama koje se šire – svi u š0ku

Moramo da kažemo kako se javne ličnosti, bez obzira jesu to sportisti, pjevači ili glumci, moraju nositi sa raznim stvarima.S lava nosi jednu težinu koju svako ne može da iznese i podnese. Kako vidite danas pišemo o jednoj jako poznatom paru, a u pitanju su Jelena i novak Đoković koji su godinama u sretnom braku.

Naravno Novak je prvak pa se tako njegov živopt prati iz svih uglova, mediji se trude da o njemu saznaju sve , kako bi zadovoljili široke narodne mase sa informacijama. Jelena je do sada uspješno šutila o svim medijskim natpisima, prepisivali su Novaku razne afere ,a njoj ljubomorne scene, koje se kako stvari stoje nisu dešavale, ali sada je pukIa, to se desi kada šutite dugo i napisala sve što ima o aferama o kojima su mediji pisali.

Iznad teksta vidite i sami kako je na opet lijep način željela da skrene pažnju ljudima da ne trebaju uvijek vjerovati svemu što pročitaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *