Sjećate li se nje? Prezgodna stjuardesa oduševila je žiri Zvezda Granda: Razvela se i promijenila izgled u potpunosti - niko je ne može prepoznati
Breaking News

Sjećate li se nje? Prezgodna stjuardesa oduševila je žiri Zvezda Granda: Razvela se i promijenila izgled u potpunosti – niko je ne može prepoznati

Naravno da postoje ljudi koji svojim izgledom i pojavom privuku veliku pažnju, pa je tako ova poznata stjuardesa samom svojom pojavom napravila veliku pometnju, vjerujemo da je se svi sježate, a u pitanju je Tamara Dragić. Kako smo napisali u samom naslovu ona je žiri Zvezda Granda oborila s nogu, oduševila ih je, a sada saznajemo kako se razvela od svog supruga Aleksandra i pri tome je napravila jednu veliku promjenu na svom izgledu s kojom je i privukla opet pažnju na sebe.

Ona je osoba koja može da obavlja mnogo više stvari odjednom, talentovana je izuzetno. Ona drži časove kako saznajemo klavira i solfeđa, ali pored toga, ona kako saznajemo pjeva prateće vokale za poznatog pjevača Željka Joksimovića. Ona je sada svoju kosu skratila ,ali je ofarbala u jednu boju koja nije baš česta:

Široke narodne mase su uveliko hvalile njen izgled, mada naravno, bilo je i onih koji su rekli da je prije bila dosta ljepša i da se vrati na staro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *