Kakav preokret, Ljupka otkrila pravu istinu o ženi svog ljubavnika: "Ja to moram da kažem"
Breaking News

Kakav preokret, Ljupka otkrila pravu istinu o ženi svog ljubavnika: “Ja to moram da kažem”

Ljupka Stević je u centru pažnje nakon što je razbila auto generalu Simiću s kojim je 10 godina u vezi. Ono što je bzarno jeste da je Ljupka Stević 10 godina sa oženjenim muškarcem.

Njegovo auto je razbila kada je saznala da ju je prevario sa drugom djevojkom. Pričala se da je pjevačica slala poruke ženi bivšeg partnera.

Na to je izjavila sljedeće: “Znam da je ovo goruća tema, ali moram reći da nisam slala poruke, niti sam se čula sa suprugom čovjeka s kojim sambila 10 godina.  Nikada to nisam uradila, niti bih.” Ovo što se desilo je privuklo veliku pažnju javnosti.

Očigledno je bila bijesna zbog prevare i ne želi preći preko toga. Bijes je iskazala tako što je dečku izlupala auto, probušila gume.  Bilo je onih koji su podržali to što je uradila, ali i onih koji su prokomentarisali da je takvo ponašanje ponižavajuće.

Također, naišla je na velike 0sude jer je sebi dozvolila da bude u vezi sa oženjenim muškarcem. Povrijeđena je jer je prevarena, a i ona je nekad bila ta s kojom je neko prevario svoju ženu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *