Završila je sa pIastičnim operacijama, ofarbala se u plavo: Evo kakva Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5 - kad je Car i Janjuš vide past će sa stoIice
Breaking News

Završila je sa pIastičnim operacijama, ofarbala se u plavo: Evo kakva Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5 – kad je Car i Janjuš vide past će sa stoIice

Maja Marinković je sada i unutar zadruge glavna tema, iako niko ne zna da li ona sigurno ulazi u taj rijaliti program. Svi znamo da je ona u toku 4 sezone rijaliti programa promijenila možemo da kažemo slobodno lični opis, uradila je dosta 0peracija na sebi, a sada je sa istim kako kaže završila, sve na njoj je sada savršeno i na svom mjestu.

Mi smo maju od početka sezona Zadruge navikli gledati kao crnku i smeđokosu, ali sada je napravila veliku promijenu, ofarbala se u plavušu i ona izgleda itekkao fataIno, vjerujemo da Caru i Janjušu neće biti dobro kada se ovako zgodna plavuša, njihova bivša koju su pr0kockali pojavi u Šimanovcima:

Iznad ovog teksta možete da vidite sliku koju je objavila. Široke narodne mase iščekuju njen ulazak u rijaliti jer kako kažu samo Maja umije da pravi šou program sa puno emocija, ovo je sve ostalo gluma i to jeftina. Koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *