Ha0s u Zvezdama Granda, Ceca odbrusiIa Saši Popoviću: “Nisam ovdje došla da me ti maItretiraš” - kamera sve snimila (Video)
Breaking News

Ha0s u Zvezdama Granda, Ceca odbrusiIa Saši Popoviću: “Nisam ovdje došla da me ti maItretiraš” – kamera sve snimila (Video)

Kada pomenemo Zvezde Granda možemo da kažemo da su ove godine veliku pažnju skrenuli na sebe i prije samog početka sezone. Sjetimo se teme oko Jelene koja je napustila stolicu člana žirija imenovanog i navedenog takmičenja. Ona je bila nekoliko sezona član žrija i bila je miljenica naroda, a na njeno mjesto je došla Ceca, koja nije ni malo blaža prema Saši ,koji je idalje u ulozi direktora Granda iako je isti prodao zajedno sa Brneom nedavno i dobio veliku sumu novca.

Sada kao i uvijek izlaze kratki video snimci na kojima se može vidjeti kako že izgledati naredna emsiija Zvezda Granda, a sada je izašao snimak na kome se jasno vidi kako je Ceca odbrusiIa Saši. Ona je njemu rekla da je u šou došla da daje ocijene a ne da bi je on na bilo koji način maItretirao.

Stavila mu je jasno doznanja i svojim izrazom lica koje možete da vidite na video snimku ispod ovog teksta da se ne šali s njom i da je krajnje vrijeme da je prestanu zadirkivati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *