Borila se kao lavica i tvrdila da je zbog 1 stvari dobila rak, svi je imamo u svom frizideru, ne sluteći da nas ubija - koristimo svakodnevno: Umrla u mukama, a njene posljednje riječi lede krv u žilama
Breaking News

Borila se kao lavica i tvrdila da je zbog 1 stvari dobila rak, svi je imamo u svom frizideru, ne sluteći da nas ubija – koristimo svakodnevno: Umrla u mukama, a njene posljednje riječi lede krv u žilama

Godinama se naša pjevačica Dona Ares borila s rakom, gajeći nadu u život do svojih posljednjih trenutaka. Prije nekoliko godina izgubili smo pjevačicu Donu Ares koja je prolazila kroz tešku bolest. Pojavila se kao simbol hrabrosti, pokazujući pravu bit borbe za život.

Dok je zadržala nadu u život, čini se da joj se život prepustio. Dana 2. listopada 2017. napustila nas je u 41. godini života. Pjevačičina borba započela je kada je u 39. godini doznala da boluje od teškog oblika raka.
U dvije odvojene prilike pobijedila je bolest, no ona se svaki put vratila. Nažalost, njezino treće sučeljavanje postalo je i posljednje. Potaknuta izazovnom borbom protiv ove nemilosrdne bolesti, Dona je napisala knjigu “Soba za nikoga”, koja je djelovala kao njezina ispovijest.

Od samog početka njezina je borba bila pod stalnim promatranjem, a mnogi su vjerovali da će pobijediti ovu tešku bolest i izaći kao pobjednica. Nažalost, to nije bio rezultat. Dok je gostovala u talk showu, Dona je izrazila svoje mišljenje o čimbenicima za koje smatra da su doprinijeli njezinoj dijagnozi raka.

“Shvaćam da ću biti izložena kritikama sa svih strana, ali stvarno sam mislila da je mlijeko razlog mog trovanja”, komentirala je pjevačica. Zadržala je vedro držanje i nasmijana do samog kraja, iskreno podijelivši svoje osjećaje na društvenim mrežama. “Još uvijek sam dobro!!! Izdrživo je, ali već osjećam i vidim kako se polako smanjujem”, napisala je tada Dona, nedugo prije smrti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *