Zna li Popović šta se dešava u Zvezdama Granda: Jelena Karleuša imenom otkrila ko ih je sve upropastio
Breaking News

Zna li Popović šta se dešava u Zvezdama Granda: Jelena Karleuša imenom otkrila ko ih je sve upropastio

Nakon odlaska iz popularnog glazbenog natjecanja, Jelena Karleuša često je iznosila kritike na račun Zvezda Granda; usprkos tome, postoje sporadične glasine koje pokazuju da bi pop zvijezda mogla razmisliti o povratku u žiri.Jelena Karleuša podijelila je svoje mišljenje o Ceci i Zvezdama Granda, osvrćući se na reakcije na njen izlazak. Ona je u svojoj izjavi jasno rekla da smatra da se “Zvezda Granda” smanjila od svog debija i od kada je na njenom mjestu Ceca Ražnatović.Jelena Karleuša nedavno je tijekom gostovanja u jednoj emisiji progovorila o Ceci i Zvezdama Granda, iznijevši svoje mišljenje o mogućnosti ponovnog ulaska u žiri ovog glazbenog natjecanja.

“Gajio sam duboku ljubav prema “Zvezdama Granda”. Nakon našeg prekida i moje prve molbe za novčanu pomoć, Saša je predstavio Cecu, koja je pristala sudjelovati za vrlo mali honorar. Ova odluka je ukaljala moju reputaciju kada se pojavila u vijestima, a sada mi je žao što se nisam mogla vratiti. Imam potrebu da počnem ispočetka, što je iscrpljujuće”, rekla je Karleuša. Pop pjevačica izrazila je svoje nezadovoljstvo nedavnim događajima, ističući svoje dugogodišnje sudjelovanje u ovom talent programu.

Na pitanje o mojim osjećajima ushićenja, moj odgovor je ne, jer sam uložio ogroman trud da “Zvezde Granda” podignem na najviši nivo i žalim zbog ishoda. Postoje ljudi koji jednostavno nemaju šarm, privlačnost ili intelekt potreban za postizanje visoke gledanosti i gledanosti. Nažalost, moj odlazak znači da su “Zvezde Granda” izgubile vitalnog saradnika i snažan utjecaj koji je pokretao cijeli poduhvat. Nosio sam veliki teret i dok je sve oko nas izgledalo kao da se raspada, mi smo djelovali kao jedinstven tim.

Ostali članovi žirija su se pribrali tek nakon što je moj odlazak označio kraj sezone. Umjesto Ferrarijevog motora, automobil je imao stari Opelov motor; iako je trošio manje goriva, na kraju je završio posljednji u utrci za glavnu nagradu. Iskreno se nadam da će Saša i Zvezde Granda prebroditi svoje prepreke, ali to se može dogoditi samo ako uspiju da se oslobode težine koja ih sputava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *