Bolna ispovijest, kida najhladnija srca: “Ubio je moje dijete! Umrla je na majčin rođendan!”
Breaking News

Bolna ispovijest, kida najhladnija srca: “Ubio je moje dijete! Umrla je na majčin rođendan!”

Moramo razgovarati o njegovoj ulozi oca i izuzetne osobe u jednom od najgledanijih programa kako bismo razjasnili situaciju oko njegovog djeteta. Možete poslušati klikom OVDJE, a možete pogledati i video kako bi vidjeli kako iznosi brojne detalje.

Šira javnost reagirala je na njegovu ispovijest nizom komentara, a njegove suze pogodile su i najokorjelije pojedince. Nitko nije ostao ravnodušan situacijom. Kada se u emisiji pojavi dr. Haris, stomatolog koji ga je liječio, zašto se nije izravno suočio s njim? Ovo je ostavilo ljude u nedoumici! Kakav će biti odgovor države i sustava u tom scenariju?

BONUS:

Orhideje (Kaćunovka, lat. Orchidaceae) dio su obitelji biljaka koja obuhvaća gotovo 1.000 rodova i više od 25.000 vrsta, slavljene zbog svojih prekrasnih cvjetova i uglavnom se nalaze u vlažnim tropima diljem svijeta. Ova obitelj pripada redu Asparagales, koji uključuje monokotne cvjetnice, povezujući Orchidaceae s porodicama šparoga i irisa. Riječ “orhideja” izvedena je iz grčkog izraza (orchis), koji se prevodi kao testis, referirajući se na oblik korijenskog gomolja koji postoji kod nekih vrsta roda Orchis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *