Puče bruka, ovaj harmonikaš ukrao Prijino srce! Zbog njega je pobegla od kuće, svi je mole da se vrati "nije sreća para puna vreća" poručila im snajka
Breaking News

Puče bruka, ovaj harmonikaš ukrao Prijino srce! Zbog njega je pobegla od kuće, svi je mole da se vrati “nije sreća para puna vreća” poručila im snajka

Dugo se smatralo da je prvi ljubavni partner Aleksandre Prijović bio njen kolega Ljuba Perućica, s kojim je vezu započela u vrijeme natjecanja “Zvezde Granda”. Ovo uvjerenje proizlazi iz ideje da je pjevačica započela karijeru u ranoj dobi, što sugerira da je imala ograničene šanse da se upusti u duboke emocije ili trajne veze.

Bez obzira na nagađanja, činjenica je da je supruga Filipa Živojinovića prije njihovog susreta bila u emotivnoj vezi s harmonikašem Momirom Jovanovićem. S 15 godina susrela je svoju prvu ljubav, a ti su osjećaji bili obostrani, što je stvorilo potencijal za brak.

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović nije se udala za prvobitnog dečka jer su roditelji stigli po nju kući. Momir se samo kratko osvrnuo na te događaje iz prošlosti. Svojedobno je sa Starom ispričao da su tada bili prilično mladi, napomenuvši kako sada ima ženu i to razdoblje smatra iza sebe. U međuvremenu, Priya je odlučila ne otkriti tu informaciju, odlučivši umjesto toga nastaviti sa svojim prethodnim vezama i usredotočiti se na svog supruga i sina Alexandera, dok je kultivirala svoju publiku koja se širi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *