Prijatelji napokon otkrili zašto je Adis pret'ukao pjevačicu i suprugu Aldinu Bajić! Ovo je njeno pravo lice, da li je i poslije ovog ona žrtva?
Breaking News

Prijatelji napokon otkrili zašto je Adis pret’ukao pjevačicu i suprugu Aldinu Bajić! Ovo je njeno pravo lice, da li je i poslije ovog ona žrtva?

Moramo da kazemo kako se oglasio prijatelj od svima sad poznatog Adisa, on je rekao kako on samo zna istinu i kako mu je zao Aldine, ali je doprinjela svemu tome. ne opravdava postupak prijatelja kako navodi, ali ona je zadnju godinu bila zena kao d aje Adis nije ni imao nije se dala dotać, nije spavala s njim. Bila je uvijek na pratu i on je zato postavio te kemere zbog kojih je i nadrljao.

Ona je jedva čekala daga se riješi nije on pustio snimak nego ona, da sve moze lakse proći. Naime, ona je se dopisivala s nekim on je došao i lijepo je pitao s kim piše, tu je bila još jedna zena njihova čistačcia, ako se svi pitaju ko je. Aldina je rekla kako nece pred ženom te rasprave i u međuvremenu nešto dirala telefon on je shvatio da ona brise poruke kad je uzeo telefon nije bilo nikakvog dopisivanaj od tog dana, a jasno je na kameri vidio da se dopisuje i tu je bio pad, roletna na oči.. Moramo da istaknemo kako su neki pisali da je ona uzrok svega i da je njeno pravo lcie da je vrrckava objavljivali neke snimke sa nastupa  i govorili da je to njeno pravo lice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *