Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir - uzela svu imovinu na sebe, izbacila dupe, sinovi okrecu glavu od nje
Breaking News

Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir – uzela svu imovinu na sebe, izbacila dupe, sinovi okrecu glavu od nje

Slavica Rokvić pronašla je svoj entuzijazam za pisanje i polako se probija kao blogerica. Unatoč tome, trudi se živjeti ispunjenim i sretnim životom, u čemu joj pomažu sinovi Nikola i Marko. Uz svoju novootkrivenu strast prema putovanjima, Slavica voli ostati aktivna kroz redovitu tjelovježbu, piše blogove kako bi nadopunila svoju knjigu, a sada dočekuje novu uzbudljivu priliku za karijeru.

Naime, Marinkova supruga bavi se promocijom specifičnih farmaceutskih proizvoda namijenjenih rješavanju hormonalne neravnoteže, jer ima značajan broj sljedbenika, uglavnom žena koje cijene njezino iskreno i iskreno ponašanje. Zbog velikog divljenja ovih žena, Slavica je odlučila sastaviti javno pismo Djedu Mrazu, potpisavši ga svojim imenom, a ne u ime njegovih unuka, u kojem između ostalog navodi:

“Ne zaboravite ponijeti darove i za odrasle, jer njihova sreća može značajno pridonijeti radosti naše djece u ovim vremenima. Dotaknimo se našeg unutarnjeg djeteta i pustimo prekrasne osjećaje ljubavi, radosti i suosjećanja da otvoreno teku, bez obzira na naša uvjerenja , pozadinama ili izazovima.

Slavimo različitost s poštovanjem i zahvalnošću. Prepoznajem vašu stručnost i vjerujem da ćete mi pomoći. Cijenim vašu spremnost da podržite moje uvjerenje da možemo kolektivno poštovati našu zajedničku ljudskost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *