Svjetlost dana ugledala fotografija Aleksandra Prijović: Nisu ni sanjali da se 0vo može desiti, Brena čupa k0su sa gIave - on je slikao u d0njem vešu
Breaking News

Svjetlost dana ugledala fotografija Aleksandra Prijović: Nisu ni sanjali da se 0vo može desiti, Brena čupa k0su sa gIave – on je slikao u d0njem vešu

Mora se napomenuti da je značajnu slavu stekla učešćem u Zvezdama Granda; prije ovog natjecanja bila je uglavnom nepoznata unatoč svom značajnom talentu. Mnogi smatraju da bez ovog natjecanja ne bi uspjela.

Od samog početka bila je percipirana kao osoba koja se upušta u emotivne odnose prvenstveno za vlastitu korist. Imala je veze s nekoliko poznatih pjevača poput Gileta i Ljube, ali je na kraju postigla svoj cilj da bude s najpoželjnijim partnerom iz bogate sredine, kako se vjeruje u javnosti. Kružile su glasine da ju je Filip financijski uzdržavao; Aleksandra je jednom prilikom izjavila da je samo ona uložila novac u svoju karijeru.

Iznad teksta prikazana je fotografija koja je privukla pozornost, a mnoge zanima tko je snimio sliku u donjem rublju; ispostavilo se da je to Filip. Nekima je čudno što on, kao muškarac, djeluje nezapaženo činjenicom da su svi fokusirani na takvu ženu, pa možda zato Brena kao da čupa kosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *