Karleušina kćerka glavna tema: Dobila pitanje o Ceci, a tek kad vidite šta je odgovorila - svi bruje o 0vome..
Breaking News

Karleušina kćerka glavna tema: Dobila pitanje o Ceci, a tek kad vidite šta je odgovorila – svi bruje o 0vome..

Nika Tošić, kćerka regionalne zvijezde Jelene Karleuše, otkrila je na TikToku da najradije ne sluša glazbu značajne konkurentice svoje majke Cece Ražnatović. Kao strastvena korisnica TikToka, Nika često objavljuje sadržaj na široko korištenoj platformi društvenih medija.

Nika često objavljuje videozapise na ovoj platformi u kojima prikazuje svoje plesne pokrete uz niz popularnih pjesama domaćih i međunarodnih izvođača. Njezin je sadržaj privukao veliku publiku, prikupivši preko 20.000 pratitelja, od kojih su se mnogi uključili ostavljajući komentare na njezine videozapise. Nedavno je jedan korisnik Niki postavio pitanje vezano za njezin ples, a ona je odgovorila. Pogledajmo upit korisnika i Nikin odgovor:

Jelena već godinama proživljava napet odnos sa Cecom Ražnatović. Ovo je među korisnicima Tiktoka potaknulo znatiželju hoće li Nika, kao kći poznatog pjevača, uživa u glazbi najveće suparnice svoje majke. No, to nije bio jedini predmet njihova interesa. Jedna korisnica Tiktoka izrazila je nedoumicu zašto ju je Karleuša blokirala, ali je brza Nika odgovorila da svaki postupak ima svoj razlog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *