0vaj poznati moćnik je oženio praktičnu ženu: Oprostila mu burnu prošlost, milion žena, prevare zbog dubokog novčanika - evo i kako izgleda
Breaking News

0vaj poznati moćnik je oženio praktičnu ženu: Oprostila mu burnu prošlost, milion žena, prevare zbog dubokog novčanika – evo i kako izgleda

Tijekom intervjua govorila je i o njegovoj pozadini. Nataša Pavlović, popularna voditeljka “Praktičnih žena”, u sretnom je braku s producentom Predragom Pavlovićem, kojeg je više puta spominjala u javnosti. Kroz svoje intervjue isticala je važnost razumijevanja za uspješan brak, au jednom je slučaju govorila i o njegovoj povijesti.

Kad se mladić zaljubi, često čezne za brakom i djecom, potaknut uvjerenjem da će takvi osjećaji trajati beskrajno dugo. Međutim, bitno je da se obje osobe suoče s različitim preprekama kako bi potaknule mirniji brak i spriječile moguće svađe u svojim pedesetima. U ranijem intervjuu za “Stori” istaknula je da je na početku svoje emotivne veze sa sadašnjim suprugom bila nestrpljiva da otkrije detalje o njegovim prošlim iskustvima prije njihove veze.

Domaćin je primijetio da je podijelio svoju cjelokupnu povijest, ističući da iako njegova prošlost možda nije bila tako kaotična kao prošlost njegovog suputnika, imao je brojne prilike učiti iz vlastitih iskustava i iskustava svojih prijatelja. Naznačio je da se muškarac smatra zrelim do dobi od trideset godina, sugerirajući da prije te točke prava zrelost često izostaje. Priznao je da, iako nije isključeno naći životnog partnera prije ove dobi, to uvelike ovisi o sreći. Izrazio je svoju dnevnu zahvalnost što je čekao i što se klonio impulzivnih izbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *