Kost i koža! Kaća Živković pokazala kako izgleda 2 mjeseca poslije porođaja, pa je popIjuvali
Breaking News

Kost i koža! Kaća Živković pokazala kako izgleda 2 mjeseca poslije porođaja, pa je popIjuvali

Čini se da je Katarina Živković nakon dolaska djeteta u izvrsnom stanju. Pjevačica je rodila prije samo dva mjeseca, a posljednji javni izlazak imala je odmah nakon izlaska iz rodilišta. Na društvenim mrežama objavljivala je razne novosti, uglavnom oko izgleda svog sina, no ostaje za vidjeti kako će se Katarina Živković predstaviti nakon poroda.

Iako je predana brizi za svoje dijete, pjevačica je također odabrala dati prednost svom izgledu i počela je vježbati u teretani kako bi postigla svoj stas prije trudnoće. Nakon poroda Katarina Živković otkrila je svoj režim vježbanja. Danas je podijelila fotografiju iz teretane koja je oduševila obožavatelje, a čini se da je Kaća u najboljoj formi dosad pa je teško povjerovati da je ikada bila trudna.

Iako su se jedni divili njenom besprijekornom izgledu, drugi su primijetili da je pjevačica “kost i koža”, dajući naslutiti da žena koja je tek rodila ne bi trebala izgledati tako. Supruga Darka Lazića nedavno se suočila sa sličnim uvredljivim primjedbama. Nažalost, ove kritike su došle od žena koje su odlučile ocjenjivati ​​i Kaku i Kaku umjesto da cijene njihov izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *