Duško je sada samo ime na papiru: Ovaj stariji, bogati muškarac je postao centar Jeleninog svijeta - mjauče pored njega
Breaking News

Duško je sada samo ime na papiru: Ovaj stariji, bogati muškarac je postao centar Jeleninog svijeta – mjauče pored njega

Pjesma “Romana” izdvaja se kao favorit među slušateljima. Jelena Karleuša izazvala je veliku pažnju javnosti albumom “Alfa”. Unatoč tome, njezin sljedeći album pod nazivom “Omega” dobio je još veće priznanje od njezine baze obožavatelja. Među pjesmama izvanrednog ritma i melodije, “Romana” je i dalje najomiljenija. Osvrnimo se na trenutak kad je nastao…

Pjesma “Romana” posebno je omiljena među ženama i poznata je po svojoj širokoj privlačnosti. Dok su mnogi slušatelji uživali u pjesmi, bilo je nejasnoća u pogledu osobe kojoj ju je pop diva posvetila. Ljiljana Jorgovanović, autorica pjesme, razriješila je tu zabunu. Otkrila je da je posveta bila upućena Romanu Abramoviču, poznatom ruskom milijarderu.

Inspiracija za tekst dolazi od Romana Abramoviča, imena koje je nadaleko poznato po povezivanju s bogatstvom i često slavljeno na melodičan način. Stihovi, napisani prije početka ukrajinskog rata, izražavaju divnu i privlačnu poruku. Ljiljana Jorgovanović ispričala je za Kurir da su iz završnog nastupa bile izbačene i rečenice, među kojima su: “Katarina je vladala, sada vlada Šajk Irina” i “Romane, skoči u avion i idi kod Putina u Soči”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *